Laadukkaat lampaanvillaiset
Shepherd -tossut kotoiluun.

Pehmeät lampaankarvaiset Shepherd -tossut lämmittämään varpaita.

Meiltä löydät Shepherdin tossuja naisille ja miehille.

Shepherd perustettiin vuonna 1982 Ruotsissa. Viimeisten 30 vuoden ajan merkki on suunnitellut kenkiä ja tossuja aidosta lampaannahasta käyttäen 100% luonnollisia materiaaleja – Shepherdin tossut ovat suunniteltu kestämään, joten ne vain paranevat käytettäessä.

Jessica

Jessica -lampaanvillaiset tossut ovat lämpimät ja miellyttävät sisätossut, joissa slip in -malli. Lämmittävää ja hengittävää lampaannahkaa. Koristeellinen turkisreunus päällisessä. Yhteensopivan värinen kangasreunus pohjan ympärillä. Miellyttävän joustava kumipohja kestää ulkona käynnin.

Shepherd Jessica malli. Lampaanvillainen tossu, 70€
Shepherd -tossut – Liivikeskus

Lovisa

Lovisa malli on trendikäs! Pehmeät slip-in kengät, joissa on muhkea päällinen ja kärjestä on varpaiden kärki auki. Miellyttävän joustava kumipohja kestää ulkona käynnin.

Tessan

Tessan malli pehmeä ja trendikäs slip-in tossu. Tossuissa on leveä pääliosa, joka on valmistettu pitkäkarvaisesta lampaannahasta. Varpaiden kärki on auki. Miellyttävän joustava kumipohja kestää ulkona käynnin.

Shepherd -tossut – Liivikeskus
Shepherd -tossut – Liivikeskus

Evelina

Evelina malli on ihana leopardikuosinen slip in-tossu. Tohvelissa on umpinainen kärki ja edessä on pitkäkarvainen lampaannahka reunus. Yhteensopivan värinen kangasreunus pohjan ympärillä. Miellyttävän joustava kumipohja kestää ulkona käynnin.

Shepherd -tossut – Liivikeskus

Hugo

Miesten todellinen tohveliklassikko Hugo malli. Vuori aitoa lampaannahkaa. Yläosa hienoa konjakinväristä mokkaa. Vahvistettu keskisauma. Lämmittävä suosikki syksyyn ja talveen. Pohja laadukasta ja kestävää kumia, joka kestää ulkonakäymisen.