Spacer -toppaus on täydellinen valinta kesäksi, kun kaipaat hengittävää, sileää ja kevyttä rintaliiviä.

Usein meiltä kysytään, hiostavatko topatut rintaliivit? No kyllähän ne kesäkuumalla saattavat hiostaakin, mutta on myös mahdollista valita liivit kevyellä toppauksella. Spacer- toppaus tukee, antaa rinnan hengittää, pitää ihon kuivana ja muokkautuu oman rinnan muotoon.

Kolmiulotteinen materiaali, joka on hengittävä ja kevyt

Perinteiset kankaat ovat kaksiulotteisia ja valmistettu kahdesta langasta, mutta Spacer on kolmiulotteinen ja valmistettu kolmesta eri kerroksesta. Jos katsoisit Spacer- kankaan läpileikkausta voisit nähdä ne kolme eri kerrosta. Uloimmat kerrokset johtavat lämpöä ja kosteutta pois iholta, mikä saa materiaalin pysymään kuivana. Keskikerros eli spacer-kerros on valmistettu pystysuuntaisista kuiduista, jotka muodostavat ilmataskuja lankojen väliin. Näiden taskujen ansiosta ilma pääsee kiertämään paremmin pintakerrosten välissä. Kun materiaalia nipistää peukalon ja etusormen väliin, materiaali on ilmava ja kimmoisa.

Spacer -rintaliivit – Liivikeskus
Spacer -rintaliivit – Liivikeskus

Älä aliarvioi spacer-liivien ohutta, usein vain noin 2,5 mm paksuista kuppia. Vaikka materiaali on ilmavaa se antaa rinnoille kuitenkin hyvän ja napakan tuen. Vaikka toppaamattomiin rintaliiveihin verrattuna spacer-toppaus tuntuu paksummalta ja sana “toppaus” saattaa kauhistuttaa, ei se kuitenkaan tuo rintaan lisää kokoa, niin kuin paksummin topatut liivit tekevät.

Spacer- rintaliivien kupit ovat ovat useimmiten saumattomia ja sileitä T-paitaliivejä ja sopivat siis täydellisesti ohuiden kesäpaitojen ja mekkojen alle. Kuppimalliltaan spacer-rintaliivit ovat useimmiten täyskuppisia, mitkä peittävät rinnan ja istuvat kauniisti napakan paidan alla.

Osta suosituin Spacer- liivimme verkkokaupasta!

Rosa Faian Selma mallissa on ihanan miellyttävät materiaalit ja spacer -kuppimalli. Täyskuppinen malli antaa hyvän tuen rintaan ja se istuu kauniisti tiukkojenkin vaatteiden alla.

Spacer- liiveissä yhdistyy uskomattoman monta etua yhdessä ja samassa tuotteessa! Halutessasi topatut kupit, mutta perinteinen “vaahtomuovinen” toppaus tuntuu liian lämpimältä tai paksulta, valitse Spacer- liivit.

Sano goodbye hikiliiveille ja nauti tulevan kesän helteestä !

Spacer -rintaliivit – Liivikeskus

Mukavaa kesän odotusta!

Terveisin, Anu

Lue myös