/ / / Momentum urheiluliivi fuxia/sininen
ALE! - 34%
Anita

Momentum urheiluliivi fuxia/sininen

74,00 49,00

Todella suosittu ja laadukas kaaritueton urheiluliivi. Liivissä sileä toppaamaton napakka kuppiosa. Kupin sisäpuoli on hengittävää puuvilla mikrokuitua, joka haihduttaa kosteutta pois iholta. Pehmustetut mukavat olkaimet.

Poista

Epäröitkö koon kanssa? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme.

  • Done Maksuton toimitus! Pienet paketit suoraa postilaatikkoosi.
  • Done Etäsovituspalvelu varattavissa!

Kuvaus

Anita Active, Momentum 5529 kaaritueton urheiluliivi. Maailmanlaajuisesti yksi eniten myyty urheilurintaliivi, joka tukee A kupista H-kuppiin asti ja ympäryksiä löytyy 65-105. Kuppien materiaalina laadukasta Microfibre materiaalia ja kupit ovat tehty saumattomaksi, joka tekee rinnasta kauniin pyöreän. Kupin sisäosa on hengittävää mikrokuitua, joka siirtää kosteutta pois iholta ja kupin ulkopuoli on metallisen hohtavasta, korkean teknologian kankaasta. Liivin takaosa levenee suuremman koon mukana ja se on hengittävää verkkoa. Urheiluliivissä on pehmustetut leveähköt olkaimet, olkain levenee hieman lisää koon suuretessa. 

Tarjousväri fuxia/sinisen lisäksi urheiluliivi saatavana myös mustana, valkoisena ja beigenä. Katso täältä!

70% Polyesteri, 15% Nylon, 15% Elastaani. Microfibre, moderni high-tech-sekoitus polyesteri- tai polyamidikuituja. Tiheä, tiheästi kudottu lanka / kangas, joka on erittäin kevyt, sileä, pehmeä, kestävä ja hengittävä.

Sovitusvinkit:

Urheiluliiviä sovittaessa, huomioi että kuppi on riittävän laaja, jotta sen alasauma asettuu kunnolla rinnan alle, eikä rintaa jää alakantin väliin. Kupin yläreunan pitää tulla tarpeeksi ylös peittäen rinnan. Tällöin liivi antaa kunnon tuen. Kainalosta liivin täytyy tulla tarpeeksi ylös, mutta ei kuitenkaan niin ylös ettei se hankaa kättä liikuttaessa.

Sovitusvaiheessa pujota liiviin ensin kädet olkaimiin, sitten aseta liivi paikoilleen rintojen alle ja siitä ujuta kädet liivin taakse, jolloin saat takahakaset kiinni. Aseta rinta hyvin kuppiin pitämällä saman puolen kädellä kupin alareunasta kiinni ja nosta vastakkaisella kädellä rintaa yläkautta “liivin kaula-aukosta” samalla hieman kumartuen eteenpäin. Näin saat rinnan oikealle paikalle ja urheiluliivin alareuna pysyy hyvin paikoillaan.

Lisätiedot

Kuppikoko

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tuotetunnus (SKU): 5529 Osastot: , ,

Saatat myös pitää...