/ / / Magnifique minimizer rintaliivi
Chantelle

Magnifique minimizer rintaliivi

65,00

Chantelle Magnifique rintaliivi on miellyttävän saumaton ja sileä. Liivissä sileä kuppi ja minimizer efekti, joka tekee rinnasta pyöreän ja siinä on pienentävä vaikutus. Selkäosa on leveä ja olkaimet tukevat. Ihanan keveä rintaliivi vaikka tukevuudeltaan se on erittäin hyvä.

Beige
Musta
Poista

Epäröitkö koon kanssa? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme.

  • Done Maksuton toimitus! Pienet paketit suoraa postilaatikkoosi.
  • Done Etäsovituspalvelu varattavissa!

Kuvaus

Chantelle C Magnifique on kaarituellinen, toppaamaton ja täyskuppinen rintaliivi. Kuppiosa on sileä ja saumaton, erittäin tukeva malli. Kuppiosa on minimizer mallinen, eli liivi on kokokuppinen ja peittävä, tekee rinnastasi luonnollisen pyöreän, korostamatta niitä. Iholla ihanan pehmeän tuntuista materiaalia. Kaarituki on ommeltu piilokaaritueksi, joten päällepäin rintaliivin kaaritukea ei näy. Asettuu hyvin rinnan alle eikä paina. Olkaimissa on hyvä säätömahdollisuus ja rintaliivin takaosa on tehty leveäksi, jotta olkaimet pysyvät paremmin ylhäällä.  Olkaimet sekä takaosa levenee koon suuretessa.

Materiaali: 76% polyamidi, 24% elastaani

Pesuohje: hienopesu max. 40°, pese kaarituellinen liivi aina pesupussissa, jos peset pesukoneessa. Käytä mietoa pesuainetta, ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua.

Lisätiedot

Kuppikoko

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Väri

,

Tuotetunnus (SKU): 1891 Osastot: , ,