Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Tuotemerkki: Anita

  PanAlp merinovilla urheiluliivi

  93,00

  Anita merkin PanAlp merinovilla -urheilurintaliivit yhdistävät korkealaatuisen merinovillan ja erittäin kevyen verkkokankaan. Nopeasti kuivuvat, hengittävät, likaa hylkivät, hajuneutraalit, lämpöä kompensoivat.

 • Tuotemerkki: Anita

  Performance urheiluliivi

  59,00

  Anita Performance urheiluliivi. Kaaritueton ja toppaamaton malli, jossa kuppiosa on hyvän jämäkkä. Hento vaaleanroosa väri.

 • Tuotemerkki: Anita

  Extreme Control urheiluliivi

  76,00

  Anita Extreme Control 5527 urheiluliivi mustana. Kaaritueton, toppaamaton ja se on helppo pukea ylle. Kaksinkertaisesti valmistettu kuppiosa on saumaton sisäpuolelta ja ulkopuolelle on tehty tukisaumat, jotka antavat rinnalle ryhtiä ja maksimaalista tukea. Materiaalit ovat hengittäviä ja olkaimissa on hyvä säätömahdollisuus sekä ergonomisesti muotoillut olkapäiden kohdat antavat käyttömukavuutta.

 • Tuotemerkki: Anita

  Momentum Pro urheiluliivi

  113,00

  Anita Active Momentum Pro urheiluliivit ovat tukevimman tason sporttiliivit, joihin on yhdistetty Anita Activen kolmen parhaimman urheiluliivin ominaisuudet. Teknisestä, hengittävästä materiaalista muotoonprässätty kuppiosa ja siihen lisättynä patentoitu kevyt ja hengittävä kolmionmallinen toppaus kupin sisäpuolella. Ergonomisesti muotoiltu ristiselkäinen takaosa, joka ei ole ahdistava olkapäille ja hartioille. Liivin olkaimia pystyy säätämään etupuolelta ja samalla se mahdollistaa myös urheiluliivin käytön imetyksenkin aikana. Täydellinen urheluliivi kaikkiin lajeihin

 • Tuotemerkki: Anita

  Extreme Control Plus urheiluliivi

  115,00

  Anita – Extreme Control Plus urheiluliivi on suunniteltu erityisesti isorintaisille. Pitkän suunnittelun ja kehittelyn tuloksena on valmistettu erittäin tukeva urheiluliivi, jossa ryhti ja mukavuus urheilun aikana on loistava. Kuppiosa sekä napakat hengittävät materiaalit antavat ryhtiä. Urheiluliivissä on leveät olkaimet, jotka antavat miellyttävän tunteen. Kuppeja F, G, H, I, J, K ja ympäryksiä 65-110.

 • Tuotemerkki: Anita

  Air Control urheiluliivi

  90,00

  Vahvan tukitason urheiluliivi kevyesti topatulla kupilla. Hengittävät laadukkaat materiaalit ja ergonomisesti muotoillut olkaimet. Värinä Orinoco, musta/harmaa.

 • Tuotemerkki: Anita

  Puntillinen urheilualushousu

  48,00

  Anita Sports Panty Erconomic 1690 urheilualushousu. Erityisesti ratsastukseen ja pyöräilyyn suunniteltu housu. Urheilualushousussa on saumaton haaraosa, joka ulottuu takapuoleen asti, eli se osa mikä on satulassa on täysin saumatonta. Materiaali on ihanan pehmoista ja joustavaa mikrokuitua. Pidempi puntti pysyy hyvin paikallaan.

 • Tuotemerkki: Anita

  Momentum urheiluliivi

  81,00

  Todella suosittu ja laadukas kaaritueton urheiluliivi. Liivissä sileä toppaamaton napakka kuppiosa. Kupin sisäpuoli on hengittävää puuvilla mikrokuitu, joka haihduttaa kosteutta pois iholta. Pehmustetut mukavat olkaimet.

Siinä kaikki.

Siinä kaikki.