Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Tuotemerkki: Anita

  Performance urheiluliivi

  59,00

  Anita Performance urheiluliivi. Kaaritueton ja toppaamaton malli. Miellyttävän saumaton kuppiosa. Kupin pääliosassa on rei`itetty pintakerros, joka parantaa materiaalin hengittävyyttä. Leveät, pehmustetut olkaimet. Värinä vaaleanroosa. Materiaali: 62 % polyamidi  21 % polyesteri 17 % elastaani

 • Pesupussi

  3,50

  Pesupussi rintaliivien pesuun. Koko 35×50.

 • Tuotemerkki: Anita

  Momentum Pro urheiluliivi

  114,00

  Anita Active Momentum Pro urheiluliivit ovat tukevimman tason sporttiliivit, joihin on yhdistetty Anita Activen kolmen parhaimman urheiluliivin ominaisuudet. Teknisestä, hengittävästä materiaalista muotoonprässätty kuppiosa ja siihen lisättynä patentoitu kevyt ja hengittävä kolmionmallinen toppaus kupin sisäpuolella. Ergonomisesti muotoiltu ristiselkäinen takaosa, joka ei ole ahdistava olkapäille ja hartioille. Liivin olkaimia pystyy säätämään etupuolelta ja samalla se mahdollistaa myös urheiluliivin käytön imetyksenkin aikana. Täydellinen urheluliivi kaikkiin lajeihin! KATSO ESITTELYVIDEO ALTA!

 • Tuotemerkki: Anita

  Extreme Control Plus urheiluliivi

  106,00

  Anita – Extreme Control Plus urheiluliivi on suunniteltu erityisesti isorintaisille. Pitkän suunnittelun ja kehittelyn tuloksena on valmistettu erittäin tukeva urheiluliivi, jossa ryhti ja mukavuus urheilun aikana on loistava. Kuppiosa sekä napakat hengittävät materiaalit antavat ryhtiä. Urheiluliivissä on leveät olkaimet, jotka antavat miellyttävän tunteen. Kuppeja F, G, H, I, J, K ja ympäryksiä 65-110.

 • Tuotemerkki: Anita

  Etukiinnitteinen rintaliivi

  64,00
  BeigeMustaValkoinen

  Miellyttävä etukiinnitteinen rintaliivi hengittävää puuvilla mikrokuitua. Sopii arkikäyttöön, urheiluun ja myös rintaleikkauksen jälkeen.

 • Tuotemerkki: Anita

  Air Control DeltaPad urheiluliivi

  85,00
  Musta/harmaaPinkki/harmaaValkoinen/harmaa

  Vahvan tukitason urheiluliivi kevyesti topatulla kupilla. Hengittävät laadukkaat materiaalit ja ergonomisesti muotoillut olkaimet.

 • Tuotemerkki: Anita

  Momentum kaarituellinen urheiluliivi

  85,00
  BeigeMusta

  Hyvän tuen antava kaarituellinen urheiluliivi sopii rankempaankin urheiluun. Miellyttävät ja hengittävät, laadukkaat materiaalit ja pehmustetut olkaimet.

 • Tuotemerkki: Anita

  Puntillinen urheilualushousu

  48,00

  Anita Sports Panty Erconomic 1690 urheilualushousu. Erityisesti ratsastukseen ja pyöräilyyn suunniteltu housu. Urheilualushousussa on saumaton haaraosa, joka ulottuu takapuoleen asti, eli se osa mikä on satulassa on täysin saumatonta. Materiaali on ihanan pehmoista ja joustavaa mikrokuitua. Pidempi puntti pysyy hyvin paikallaan.

 • Tuotemerkki: Anita

  DynamiX Star urheiluliivi

  79,50
  Musta/harmaaTurkoosi/harmaa

  Erittäin tukeva Anita DynamiX Star urheiluliivi on selästä ergonomisesti muotoiltu niin, että olkaimet menee ristiin. Kuppi on toppaamaton, saumaton ja pitää rinnan ryhdissä urheilusuoritusten aikana. Kupissa on myös hengittävä, kosteutta iholta pois siirtävä materiaali.

 • Tuotemerkki: Anita

  Momentum urheiluliivi

  74,00
  Harmaa/KeltainenMusta/harmaaValkoinen

  Todella suosittu ja laadukas kaaritueton urheiluliivi. Liivissä sileä toppaamaton napakka kuppiosa. Kupin sisäpuoli on hengittävää puuvilla mikrokuitu, joka haihduttaa kosteutta pois iholta. Pehmustetut mukavat olkaimet.

End of content

End of content