Huh hellettä! Aurinko ilahduttaa meitä ja on virkistävää käydä pulahtamassa viileässä vedessä. Valitsetko mielummin uimapuvun vai bikinit? Valitse se kummassa sinulla on mukava olla.

Koetko uimapuvun tai bikinin ostamisen haastavaksi? Näin useat naiset ainakin kertovat meille liikkeessä. 

Tässä muutaman vinkin jolla voit helpottaa tätä ”tuskaa”.

  1. Varaa tarpeeksi aikaa sovitukseen.
  2. Laita ohuet ja kevyet alushousut yllesi, näin ne eivät erotu sovitettavan uima-asun alta. Älä sovita uima-asuja ilman alushousuja hygieniasyistä. 
  3. Riisu rintaliivit pois, tunnet myös miten leikkaus tukee rintojasi. 
  4. Voit pyytää meiltä myyjiltä virkistävän kosteuspyyhkeen, jos haluat viilentää oloasi.
  5. Mieti etukäteen haluatko ostaa uimapuvun auringonottoon, mökille ns. päiväasuksi, kuntouintiin, avantoon jne. 
  6. Kokeile ennakkoluulottomasti erilaisia malleja ja anna meidän myyjien auttaa, jotta helpotamme sovitus urakkaansi. Löydämme valikoimastamme parhaimmat koot ja mallit sinulle nopeasti.

Jos uit ympäri vuoden luonnonvesissä ja haluat uima-asun kestävän päivittäistä käyttöä kestäen kesähelteet , kloorin ja meriveden suosittelen ostamaan Lycra Xtra Life -materiaalista valmistetun tuotteen. 

Uima-asun pesuohjeet

Oikealla käytöllä ja huollolla saat uima-asun kestämään jopa kymmenen kertaa tavanomaista uima-asua paremmin.

Pese uimapuku jokaisen käyttökerran jälkeen nestemäisellä hienopesuaineella. Hyvin pieni määrä pesuainetta riittää. Huljuttele uimapukua pesuvedessä, mutta älä liota, huuhtele hyvin, puristele kevyesti ja kuivata ilmavasti. Jos peset uimapuvun pesukoneessa, valitse 30 asteen hienopesuohjelma ja pese pesupussissa hienopesuaineella. Älä käytä huuhteluainetta!

Uima-asu tulisi vähintään huuhdella välittömästi käytön jälkeen. Pelkkä huuhtelu ei kuitenkaan riitä poistamaan mm. kemikaali-, aurinkorasva-, suola- ja hikijäämiä. Jokaisen käyttökerran jälkeen tuote tulisi pestä hellävaraisella hienopesuun tarkoitetulla nestepesuaineella (pulveria on vaikeampi huuhdella), jonka jälkeen asu huuhdellaan huolellisesti vedellä.

Noudata aina valmistajan antamia pesuohjeita.

Kuivaa asusi mahdollisimman pikaisesti, älä pidä sitä pitkään kosteana muovipussissa. Parasta olisi kuivata tuote ilmavasti; ei auringossa, kuivausrummussa tai patterilla. Märkänä puku saattaa värjätä, erityisesti klooriuinnin jälkeen.

Jos uima-asussasi on lycraa tai elastaania, yritä välttää saunomista, pore- ja yrttikylpyjä, vesiliukumäkiä sekä hierovia suihkuja. Ulkomailla hotellialtaisiin on saatettu lisätä runsaasti klooria, ja se saattaa aiheuttaa värien haalenemista, sekä materiaalin veltostumista.

Noudattamalla näitä ohjeita annat uima-asullesi pitkän, värikkään elämän!

Jokaisen naisen keho on kaunis!

Meidän myyjien tehtävänä on löytää Liivikeskuksen valikoimasta juuri sopivat tuotteet juuri Sinulle. 

Hyväksy omat muotosi ja katso kehoasi lempeydellä. Sovittamalla ennakkoluulottomasti erilaisia vaihtoehtoja ja värejä, voit yllättyä ja valita täysin erilaisen tuotteen mitä tulit ostamaan. Näin ollen saat itsevarman olon itsellesi ja viihdyt ostamassasi tuotteessa. 

Meillä myytävät uima-asut ovat useimmiten valmistettu eri kuppikokojen mukaan. Näin voimme tarjota sinulle tuotteen parhaan mahdollisen istuvuuden. 

Jos kaipaat tukea vatsan seudulle niin pyydä sovitukseen control support tuotteita.

Medium Support= Vatsan kohdalle on lisätty vuori, jolla saadaan lisää tukea.

Strong Support = Vuori kulkee koko uimapuvun ympäri jolloin tukea on koko uimapuvun alueella. 

Hoikentavia efektejä saadaan aikaan myös optisesti ilman lisävuorauksia oikeilla leikkauksilla tai kuvion sijoittelulla sekä rypytyksillä. 

Mitä enemmän tuotteessa on vuorauksia ja leikkauksia sitä enemmän valmistamiseen on käytetty aikaa ja tuote on hintavampi. 

Yhä enemmän ja enemmän mallistoihin on tullut kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita. 

Meiltä löytyy mm.  Rosa Faian ECONYL-materiaalista valmistettu kokouimapuku , jossa on hyödynnetty meristä kerättyä nailon jätettä, kuten vanhoja kalaverkkoja. 

Kesän 2021 uima-asu muoti

Eri valmistajien mallistoissa todistavat, että rantapukeutuminen on muutakin kuin uimapukuja ja bikineitä, niillä voi leikitellä, niitä voi yhdistellä oman maun mukaan ja ne toimivat jopa naisellisina katuasuina.

Mallistoista löytyy graaffisia-, erilaisia kukkakuoseja aina retrokuoseihin. Trendikkäät muotiväreinä petrooli, oranssit ja ruskeat. Musta-valkoisia kestosuosikkeja unohtamatta. 

Useaan sarjaan on tehty myös isoja huiveja, ponchoja, mekkoja ja tunikoita. Näiden avulla voit siirtyä kotoa rannalle ja rannalta kauppaan tai ruokailemaan. 

Tule rohkeasti sovittelemaan!

Nautitaan kesästä ☀️

Terveisin Liivikeskuksen naiset

Lue myös