Tästä se nyt lähtee, nimittäin kauppiaan ensimmäinen blogikirjoitus! Aloitan sen summaamalla erikoista vuotta 2020.

Vuosi alkoi etelänlomalla ja jatkui pakkolomilla

Olin maaliskuussa talvilomallani Thaimaassa ja sinä aikana korona saavutti myös meidät täällä Forssassa. Murhe työntekijöistä oli suuri, joten loma ei tuntunut enää lomalta, vaikka hienoissa maisemissa olinkin. Palattuani kotiin jäin vielä kahden viikon vapaaehtoiseen karanteeniin. Tulipahan vietettyä elämäni pisin loma, 4 viikkoa! Päästyäni vihdoin töihin jouduin lomauttamaan Elinan ja Maijan ja jatkoin liiketoimintaa supistetuilla aukioloilla yksin. 

Kului viikko ja toinenkin, asiakkaita kävi onneksi edes jonkin verran, mutta se 0 e päivänkin jouduin kohtaamaan. Oli pakko yrittää miettiä jotakin millä saisin asiakkaita ostamaan tuotteitani eli alusasuja, joiden tiedän olevan hyviä ja laadukkaita! Tällaista asiakaskatoa en ollut nähnyt ikinä yli 30 vuoden mittaisella urallani liivikauppiaana. Koronan rinnalla kalpeni jo kyllä ne kolme aiempaa lamaakin.

Keinoja oli monia, jotta saisimme asiakkaat ostamaan taas alusasuja

Yritimme kaikkemme, jotta asiakkaat löytäisivät takaisin tuotteidemme pariin. Päivitimme somea ahkerasti, radiomainokset pyörivät, mutta valtiovallan pyynnöstä ihmiset pysyivät kuuliaisesti kotona, joka on ihan ymmärrettävää. Yritimme viestittää, että toimitamme tuotteitamme myös kotiin ja että palvelemme niin hyvin kuin tässä tilanteessa on mahdollista, turvallisesti maski kasvoilla ja käsihygieniasta huolehtien.

Uuden palvelumme idea syntyi

Sitten eräänä yönä heräsin kesken unien ja päähäni välähti idea! Etäsovitus? Olisiko se mahdollista? Miten? Puhuin Elinan kanssa asiasta ja päätimme aloittaa oman Etäsovituspalvelun suunnittelun. Tutkimme ensin netistä, onko vastaavaa palvelua vielä olemassa eikä sellaista ainakaan vielä mistään löytynyt. Mietimme miten asiakkaamme ottavat sen vastaan? 

Ennen vuoden vaihtumista teimme ensimmäiset etäsovitukset, keräsimme asiakkailtamme palautetta ja suunnittelimme innostuneena palvelua eteenpäin. Tekninen toteutus saatiin myös viilattua ja nyt meillä on uusi upea Etäsovituspalvelu!

Yhteyden muodostaminen oli helppoa ja tilanne oli muutenkin yhtä helppo kuin muutenkin alusasuja sovitellessa. Luotin täysin liivimyyjään, sillä sain neuvoja, miten rinnat kannatti asetella kunkin liivimallin kohdalla. Suosittelen etäsovituspalvelua kaikille!

– Anne

Tarjoamme Etäsovituspalvelua Liivikeskuksen verkkokaupasta tai myymälästä ostettuihin tuotteisiin. Etäsovituspalvelu on turvallinen ja helpottaa syrjäseudulla tai satojen kilometrien päässä asuvien asiakkaidemme asiointia. Haluamme tarjota henkilökohtaista palvelua myös verkkokaupasta ostettaessa.

Rintaliivien ostaminen verkkokaupastamme on nyt helpompaa, kun saat oman liivimyyjäsi etäyhteydellä paikalle. Ei enää virheostoksia, koska ammattilainen auttaa sinua varmistamaan, että valitsemasi liivit ovat juuri sinulle sopivat. Lue lisää palvelusta tästä ja varaa oma aikasi etäsovitukseen!

Uusi idea syntyi! – Liivikeskus

Mukavaa kevään odotusta!

Terveisin, Anu

Lue myös