Raikkaita ja hempeitä värejä alusasuissa, rintaliiveissä ja housuissa.

Liivikeskuksen kevään alusasut vievät ajatukset jo lähestyvään helle kesään. Käy vaatekaappisi läpi ja tule päivittämään alusvaatevarastosi kesäkuntoon.

Kevään ja kesän alusasujen kauneus syntyy laadukkaista materiaaleista ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Tuotteiden kauniit leikkaukset ja ylelliset kankaat saavat kantajansa tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja mukavaksi. Puhtaat linjat ja koristeet houkuttelevat paljastamaan liivin olkaimen osana asukokonaisuutta. 

Kevään ja kesän mallistoiden värivalikoima on runsas, etenkin vaaleiden sävyjen kirjo sekä kukkaiskuosit ovat muodissa. Väriskaalassa ovat vaaleanpunaisen eri sävyt, pirteä koralli, pehmeät persikkaiset ja nudet sävyt, norsunluun valkoinen, vaaleansininen ja omenanvihreä. Unohtamatta tietenkään klassista mustaa sekä punaista.

Mikä on sinulle SE juttu alusasuissa? Ihanat yksityiskohdat, käytännöllisyys, mukavuus, huomaamattomuus tai innovaatiot? Kevään ja kesän juhlia varten alusasujen täytyy olla ennen kaikkea hyvin istuvat, luotettavat, mukavat ja aavistuksen aistikkaat. 

Kohti kesän hiekkarantoja ja hellettä!

Uima-asuja, ranta mekkoja, sandaaleja ja hattuja löydät Liivikeskuksesta.

Kauniita kesän 2022 malleja on saapunut ja saapuu vielä useita eri malleja ennen kesää.

  • 050 356 6723
  • info@liivikeskus.fi