Pidämme huolta yksityisyydestänne, kun käytätte palveluitamme. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi.

Rekisterin nimi: Liivikeskus.fi verkkokaupan käyttäjärekisteri

Kuka vastaa henkilötiedoistasi? Henkilötietojesi käsittelystä vastaa Forssan Liivikeskus, joka vastaa siitä, että tietojasi käsitellään asianmukaisesti ja voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

Forssan Liivikeskus Tmi Anu Niemi
Y-tunnus 16 351 462
Torikatu 10
30100 Forssa
info@liivikeskus.fi

Säännönmukaiset tietolähteet:  Asiakkaalta itseltään verkkokaupan tilauksista, palautus- ja muiden lomakkeiden kautta, puhelimitse, sähköpostilla.

Näitä tietoja ovat nimi, osoite/toimitusosoite, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.

Miten käytämme henkilötietojasi? Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen.

Liivikeskus.fi verkkokauppaan rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen, palvelun edellyttämiin yhteydenottoihin, asiakassuhteiden ylläpitoon, palvelun kehittämiseen, raportointiin sekä markkinointiin.

Tietojen luovutus ja suojaus

Asiakasrekisterin sisältämiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tiedot ovat ainoastaan yrityksen omassa käytössä eikä yritys luovuta tai myy tietoja eteenpäin ulkopuolisille tahoille muuten kuin lainsäädännöllisin perustein. Henkilötietojasi voidaan kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle, kuljetusyhtiölle (posti) tilauksesi kuljetusta varten. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Kotisivupalvelimen teknisellä ylläpitäjällä on pääsy kotisivujen tietoihin. Ylläpitäjällä ei ole oikeutta käyttää tietoja omassa liiketoiminnassaan ja ylläpitäjä toimii vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyillä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa tai pyytää poistamaan häntä koskevat, rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastus/poisto pyyntö tulee lähettää tai toimittaa kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Forssan Liivikeskus
Torikatu 10
30100 Forssa

Tietojen päivittäminen

Asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan verkkokaupan profiilissaan. Lisäksi asiakas voi ottaa yhteyttä tietojensa päivittämiseksi edellä mainittuun yhteyshenkilöömme.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Asiakkaalla on oikeus kieltää hänen tietojensa käsittely markkinointitarkoituksia varten. Tietojen käsittelyn rajoitusta koskeva pyyntö tulee esittää sähköpostitse rekisterin yhteyshenkilölle.