Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassaoleviin sopimusehtoihin.
Liivikeskus.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.liivikeskus.fi. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu pääosin sähköpostitse. Asiakas sitoutuu näin ollen tilauksensa tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan. Muista myös tarkistaa roskapostikansio kaiken varalta.

TOIMITUSTAVAT JA -AIKA

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Pyrimme toimittamaan tuotteet 2-14 päivän kuluessa. Toimitusaikaan on sisällytetty se, että tilaamme osan tuotteista maahantuojalta asiakasta varten, ellei kyseistä tuotetta ole meillä sillä hetkellä varastossa. Laajan koko ja malli valikoiman takia emme pysty pitämään kaikkia tuotteita heti toimituksessa.

Postitukset tapahtuvat pienlähetyksenä suoraa postilaatikkoon tai postin noutoautomaatista, sen mukaan mitä paketin koko vaatii. 

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme sinulle siitä viipymättä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan myös toimittaa osissa.

MAKSUTAVAT

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla muutamaan helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Klarna 14 päivän laskutus sopimus. Saat 14-päivän kuluttoman laskun, jonka voit maksaa myöhemmin helposti sähköpostistasi tai Klarna-sovelluksessa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.

Tuotteillamme on ilmainen toimitus ja 14 päivän omakustanteinen palautusoikeus, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen.

HINNAT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidämme oikeuden muutoksiin.

PALAUTUKSET,VAIHDOT JA REKLAMAATIO

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus omakustannushintaan, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen.

Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa ja kaikki tuotelaput on oltava paikallaan. Myös tuotepakkaukset tulee olla myyntikelpoiset.

Huomio, että alushousut voi palauttaa vain jos ne ovat täysin alkuperäisessä kunnossa. Alushousuja sovitetaan aina ensin omien alushousujen päälle.

Sovitahan tuotteet puhtaalle, hajusteettomalle iholle. Tarkista tuotteiden puhtaus ennen palautusta.

Ennen tuotteen palautusta toivomme yhteydenottoa asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.

Palauta tuote omakustannushintaan edullisinta lähetystapaa käyttäen. Pienet lähetykset tulevat maksikirjeenä (4,90) ja isommat paketit esim. postin nouto-automaattiin (5.90)

Palautusosoite:

Forssan Liivikeskus

Torikatu 10

30100 Forssa

+358 50 356 6723

Pakkaathan palautettavat tuotteet niin hyvin, että lähetys ei vahingoidu matkan aikana. (esim. samassa paketissa kuin ne on lähetetty)

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Huomioi, että emme ole velvollisia hyvittämään palautuksia, jotka saapuvat meille palautusajan ulkopuolella (14 vuorokautta tilauksen vastaanotosta). Poikkeustapauksissa ja erikseen sovituista myöhästyneistä palautuksista veloitamme 30% tilauksen loppusummasta.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jos lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli paketti on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahingonilmoitus postiin.

Pidämme oikeuden tilauksen eväämiseen. Tilauksen eväämiseen saattaa johtaa aiempi tilaushistoria esim. toistuvat noutamattomat lähetykset. Myös tilaukset jotka herättävät epäilyksen tilauksen aitoudesta saattaa tulla evätyksi.

Liivikeskus.fi asiakaspalvelu

  • info@liivikeskus.fi
  • +358 50 356 6723