Kevään hehkua, piristäviä värejä

Myymälästämme löydät laajan valikoiman topattuja ja toppaamattomia kaarituellisia rintaliivejä. Me autamme mielellämme löytämään sinulle parhaan koon ja mallin.

Valikoimaamme kuuluu myös olkaimettomia rintaliivejä sekä liivejä, joiden olkaimia pystyy muokkaamaan niskalenkille sekä ristiin.

Rintaliivit voivat samanaikaisesti olla kauniit sekä tukevat. Oikean koon valinta on tärkeää: ympärysmitta, kuppikoko ja olkaimet – kaikkien tulee olla sopivia. Oikein valitut liivit ovat mukavasti napakat, mutta eivät kiristä, purista tai ole liian veltot.

Rintojen koko muuttuu iän myötä. Laihtuminen tai painon nouseminen vaikuttavat ympärysmittaan ja kuppiin. Väärän kokoiset liivit ovat epämukavia ja voivat aiheuttaa esimerkiksi hiertymiä rintojen alle tai sivuihin.

Valikoimaamme kuuluu myös vartaloa muotoilevat tuotteet, kuten bodyt, topit sekä korkeat housut. Control-tuotteet ovat suosittuja niin juhla- kuin arkipukeutumisessakin. Juhlamekko mukaan ja ostoksille! Näin löydät asusi alle parhaimmat tuotteet.

Liivikeskuksessa Sinua palvelee ammattitaitoinen ja hienotunteinen henkilökunta, joka auttaa oikean koon valinnassa. Sovittaminen on helppoa tilavissa sovituskopeissa ja valikoimaa riittää.

Uutuuksia, sesonkivärejä ja malleja

Jatkuvia malleja myymälässämme

Kaarituelliset rintaliivit – Liivikeskus