Yritys

Alusasujen erikoisliike vuodesta 1961

Forssan Liivikeskus on palveleva naisten alusvaateliike, joka on toiminut ammattitaidollaan 60 vuotta.

Erikoisliikkeessä Sinua palvelee ammattinsa osaava henkilökunta, joka on paikalla juuri Sinua varten.

Kattavasta valikoimastamme löydät alusasuja moneen käyttötarkoitukseen niin arkeen kuin juhlaan. Kaarituellisien ja kaarituettomien rintaliivien ja erilaisten alushousujen lisäksi valikoimastamme löydät paljon muuta ihanaa. Muotoilevia alusasuja ja bodyja, äitiystuotteita, urheiluliivejä sekä muita erikoistuotteita kuten rintaproteesit, proteesiliivit ja proteesitaskulliset uima-asut.

Myymälästämme löytyy ympäri vuoden myös paljon erityylisiä yö- ja oloasuja, aamutakkeja, kylpytakkeja, uima-asuja, bikinejä ja rantavaatteita, sekä sukkatuotteita ja aluskerrastoja.

 Valikoimassamme on tuotteita useissa koko ja hintaluokissa. Uutuusvärejä ja malleja sekä perustuotteita.

Palvelualttiutemme on hyväntahtoista ja olemme täällä juuri sinua varten, jotta alusasujen osto olisi sinulle helppoa ja vaivatonta.

Moni asiakkaamme on kiitollinen siitä, että palvelevassa erikoisliikkeessä rintaliivienkin osto tuntuu vaivattomalta, kun tuomme asiakkaalle tuotteita sovituskoppiin sekä tarkistamme oikean koon.

– Yrittäjä, Anu Niemi

Verkkokaupastamme löydät suosituimpien merkkiemme perusvalikoimaa. Olemme valikoineet verkkokaupan valikoimaan tuotteet, jotka ovat asiakaskokemusten perusteella suosituimpia malleja.

Kehitimme verkkokaupan mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja visuaaliseksi, joka miellyttää asiakkaan silmää. Uutena palvelukonseptina verkkokaupan asiakkaille tarjoamme etäsovituspalvelua, joka on asiakkaan ja liivimyyjän välinen sovitushetki videoyhteydellä.

Otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli kaipaat apua valikoimamme mallien ja kokojen kanssa. Autamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri Sinulle sopivat tuotteet.