Laadukkaat rintaliivit ilman kaaritukia

Kaarituettomat liivit ovat pehmeät ja mukavat yllä, mutta kuppiosien napakat materiaalit tuovat tukevuutta. Useita leveäolkaimisia malleja, mutta myös sirojakin liivimalleja löytyy. Alusasuliikkeen valikoimastamme löytyy useita erilaisia kuppimalleja, niin toppaamattomia kuin kevyesti topattuja. Kaarituettomia rintaliivejä löydät meiltä Anita, Rosa Faia, Miss Mary merkeiltä. Jälleenmyymme merkkejä, jotka tarjoavat laadukkaita kaarettomia rintaliivejä.

Me autamme mielellämme löytämään sinulle parhaan kuppikoon ja rintaliivimallin.

Valikoimassa myös pehmeitä liivejä nuorille tytöille ensiliiveiksi ja kaarituettomia urheiluliivejä sekä uima-asuja ja bikineitä. Erikoisliikkeenä valikoimastamme löytyy myös kaarituettomia proteesiliivejä sekä urheiluliivejä.

Oikean koon valinta on tärkeää: ympärysmitta, kuppikoko ja olkaimet – kaikkien tulee olla sopivia. Oikein valitut liivit ovat mukavasti napakat, mutta eivät kiristä, purista tai ole liian veltot.

Rintojen koko muuttuu iän myötä. Laihtuminen tai painon nouseminen vaikuttavat ympärysmittaan ja kuppiin. Väärän kokoiset liivit ovat epämukavia ja voivat aiheuttaa esimerkiksi hiertymiä.

Valikoimissa myös vartaloa muotoilevat ja tukevat kaarituettomat bodyt ja control-tuotteet.

Liivikeskuksessa Sinua palvelee ammattitaitoinen ja hienotunteinen henkilökunta, joka auttaa oikean koon valinnassa. Sovittaminen on helppoa ja valikoimaa riittää.

Myymäläämme pääsee helposti myös pyörätuolilla/rullaattorilla ja sovituskoppimme ovat tilavat.

Kaarituettomat rintaliivit Liivikeskuksen verkkokaupasta

Kaarituettomat rintaliivit verkkokaupassa