Myymälästämme löydät laajan valikoiman kaarellisia sekä kaarettomia, topattuja ja toppaamattomia eri merkkien rintaliivejä. Me autamme mielellämme löytämään sinulle parhaan liivikoon ja mallin.

Värivalikoima on runsas, vaihtuvia kausivärejä, käytännöllistä mustaa ja nudea sekä raikasta vaaleaa löydät rintaliiveistä sekä samojen sarjojen housuista. Valikoimastamme löydät myös perus alushousuja puuvilla sekä mikrokuitu materiaaleilla.

Rintaliivit voivat samanaikaisesti olla kauniit sekä tukevat. Oikean liivikoon valinta on tärkeää: ympärysmitta, kuppikoko ja olkaimet – kaikkien tulee olla sopivia. Oikein valitut liivit ovat mukavasti napakat, mutta eivät kiristä, purista tai ole liian veltot.

Lue lisää kaarituellisista tai kaarituettomista rintaliiveistä.

Rintojen koko muuttuu iän myötä. Laihtuminen tai painon nouseminen vaikuttavat ympärysmittaan ja kuppiin. Väärän kokoiset liivit ovat epämukavia ja voivat aiheuttaa esimerkiksi hiertymiä tai hartiavaivoja tai jopa rintatulehduksen.

Valikoimissa myös vartaloa muotoilevat kaarituelliset ja kaarituettomat BODYT ja CONTROL-tuotteet.

Liivikeskuksessa Sinua palvelee ammattitaitoinen ja hienotunteinen henkilökunta, joka auttaa oikean liivikoon valinnassa. Sovittaminen on helppoa tilavissa sovituskopeissa.

pd madison zwa 3 2000 0 72 RGB

Tuotemerkit