Myymälästämme löydät laajan valikoiman kaarellisia sekä kaarettomia, topattuja ja toppaamattomia eri merkkien rintaliivejä.
Me alusasujen erikoisliikkeessä autamme mielellämme löytämään
sinulle parhaan liivikoon ja mallin.

Rintaliiveissä värivalikoima on runsas, vaihtuvia kausivärejä, käytännöllistä mustaa ja nudea sekä raikasta vaaleaa löydät rintaliiveistä sekä samojen sarjojen housuista. Valikoimastamme löydät myös perus alushousuja puuvilla sekä mikrokuitu materiaaleja useissa eri malleissa, string, tai, hipster ja korkea. Myös puntillisia alushousuja pitsillä sekä ilman pitsiä.

Rintaliivien lisäksi löydät meiltä rintaliivien erikoistuotteet,
kuten laadukkaat urheiluliivit, proteesiliivit ja imetysliivit.

Rintaliivit – Liivikeskus

Rintaliivit voivat samanaikaisesti olla kauniit sekä tukevat. 

Oikean liivikoon valinta on tärkeää: ympärysmitta, kuppikoko ja olkaimet – kaikkien tulee olla sopivia. Oikein valitut liivit ovat mukavasti napakat, mutta eivät kiristä, purista tai ole liian veltot.

Lue lisää kaarituellisista tai kaarituettomista rintaliiveistä.

Rintojen koko muuttuu iän myötä.

Laihtuminen tai painon nouseminen vaikuttavat ympärysmittaan ja kuppiin. Väärän kokoiset liivit ovat epämukavia ja voivat aiheuttaa esimerkiksi hiertymiä tai hartiavaivoja tai jopa rintatulehduksen.

Valikoimissa myös vartaloa muotoilevat kaarituelliset ja kaarituettomat BODYT ja CONTROL-tuotteet. Bodyja käytetään myös arkipäiväisessä käytössä, mutta erityisesti juhlatilaisuuksissa. Vartaloa muotoilevat tuotteet napakoittavat vartaloa Tukevasti ja vaate laskeutuu kauniisti.

Rintaliivit – Liivikeskus

Liivikeskuksessa alusasujen erikoisliikkeessä Sinua palvelee ammattitaitoinen ja hienotunteinen henkilökunta, joka auttaa oikean liivikoon valinnassa.

Sovittaminen on helppoa tilavissa sovituskopeissa.

Rintaliivit Liivikeskuksen verkkokaupasta

Rintaliivi valikoimaa verkkokaupassa