/ / / Clara kaaritueton rintaliivi, saumaton kuppi
Anita

Clara kaaritueton rintaliivi, saumaton kuppi

64,00

Anita Clara kaaritueton rintaliivi toppaamattomalla kupilla. Miellyttävä, saumaton kuppiosa on ihanan hengittävä ja leveät olkaimet tuntuvat mukavilta. Riittävää tukea G kuppiin asti!

Valkoinen
Beige
Musta
Poista

Epäröitkö koon kanssa? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme.

  • Done Maksuton toimitus! Pienet paketit suoraa postilaatikkoosi.
  • Done Etäsovituspalvelu varattavissa!

Kuvaus

Anita, Clara kaaritueton rintaliivi, jossa saumaton muotoonprässätty kuppi, miellyttävän hengittävää Super Microfibre materiaalia. Tukevat leveät olkaimet, joissa säätömahdollisuus. Takaosan leveys sekä olkaimet levenevät kuppikoon suuretessa.

Clara, Saumaton rintaliivi on erittäin suosittu liivimalli etenkin kesäaikaan. Rintaliivi on mukava, kevyt ja hengittävä, mutta silti tukeva isommallekin povelle.

Saatavana väreissä musta, valkoinen ja beige. Samaan sarjaan kuuluu myös toinen rintaliivimalli, jossa kolmen palan kuppimalli ja myös Body.

Pesuohje: Käsinpesu tai konepesu pesupussissa, hienopesu max 40°, nestemäinen pesuaine (ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua)

80% Nailonia 20% Elastaania. SuperMicrofibre, Erityisen pehmeä, hieno mikrokuitulanka – tuntuu kuin toiselta iholta. Erittäin hengittävä ja nopeasti kuivuva materiaali.

Lisätiedot

Kuppikoko

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Väri

, ,