/ / / DynamiX Star urheiluliivi
Anita

DynamiX Star urheiluliivi

79,50

Erittäin tukeva Anita DynamiX Star urheiluliivi on selästä ergonomisesti muotoiltu niin, että olkaimet menee ristiin. Kuppi on toppaamaton, saumaton ja pitää rinnan ryhdissä urheilusuoritusten aikana. Kupissa on myös hengittävä, kosteutta iholta pois siirtävä materiaali.

Musta/harmaa
Turkoosi/harmaa
Poista

Epäröitkö koon kanssa? Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin autamme.

  • Done Maksuton toimitus! Pienet paketit suoraa postilaatikkoosi.
  • Done Etäsovituspalvelu varattavissa!

Kuvaus

Erittäin tukeva Anita DynamiX Star 5537 urheiluliivi on selästä ergonomisesti muotoiltu, eli olkaimet on ns. ristissä. Ristiselkä tuo tukevuutta ja pehmeät olkaimet tuntuvat mukavalle, eivätkä hierrä. Olkaimissa on liivin etupuolella säätömahdollisuus kestävien kiinnittimien avulla. Helppo kiristää tai löysätä urheilun aikana. Etupuolella oleva säätö mahdollistaa urheiluliivin käytön myös imetyksen aikana. Selkäosa on suunniteltu niin, että joustava ristikohta tulee alemmas yläselkään eikä paina hartioita, niin kuin useammat ristiselkäiset tekevät. Kuppi on saumaton ja pitää rinnan ryhdissä urheilusuoritusten aikana. Kupissa on myös kosteutta iholta pois siirtävä pehmoinen materiaali. DynamiX Star on saatavissa turkoosina ja mustana.

Materiaali: 45% polyester, 35% nailonia, 10% elastaania, 10% polyuretaania.

Microfibre: Moderni korkean teknologian sekoitus polyesteri- tai polyamidikuituja. Tiheä, hyvin kudottu lanka / kangas, joka on erittäin kevyt, sileä, pehmeä, kestävä ja hengittävä.

 

Lisätiedot

Kuppikoko

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Väri

,

Tuotetunnus (SKU): 5537 Osastot: ,