/ / / DynamiX Star urheiluliivi
Anita

DynamiX Star urheiluliivi

80

Erittäin tukeva Anita DynamiX Star urheiluliivi on selästä ergonomisesti muotoiltu niin, että olkaimet menee ristiin. Kuppi on toppaamaton, saumaton ja pitää rinnan ryhdissä urheilusuoritusten aikana. Kupissa on myös hengittävä, kosteutta iholta pois siirtävä materiaali.

Musta/harmaa
Turkoosi/harmaa
Poista

Maksuton toimitus!

  • Done Etäsovitus
  • Done Helppo palautus

Kuvaus

Erittäin tukeva Anita DynamiX Star 5537 urheiluliivi on selästä ergonomisesti muotoiltu, eli olkaimet on ns. ristissä. Ristiselkä tuo tukevuutta ja pehmeät olkaimet tuntuvat mukavalle, eivätkä hierrä. Olkaimissa on liivin etupuolella säätömahdollisuus kestävien kiinnittimien avulla. Helppo kiristää tai löysätä urheilun aikana. Etupuolella oleva säätö mahdollistaa urhiluliivin käytön myös imetyksen aikana. Selkäosa on suunniteltu niin, että joustava ristikohta tulee alemmas yläselkään eikä paina hartioita, niin kuin useammat ristiselkäiset tekevät. Kuppi on saumaton ja pitää rinnan ryhdissä urheilusuoritusten aikana. Kupissa on myös kosteutta iholta pois siirtävä pehmoinen materiaali. DynamiX Star on saatavissa turkoosina ja mustana.

Materiaali: 45% polyester, 35% nailonia, 10% elastaania, 10% polyuretaania.

Microfibre: Moderni korkean teknologian sekoitus polyesteri- tai polyamidikuituja. Tiheä, hyvin kudottu lanka / kangas, joka on erittäin kevyt, sileä, pehmeä, kestävä ja hengittävä.

 

Lisätiedot

Kuppikoko

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Väri

,

Tuotetunnus (SKU): 5537 Osastot: ,