Tonya topattu proteesiliivi

65,00

Kevyesti topattu, kaaritueton proteesiliivi. Liivissä on korkea kuppimalli ja se antaa rinnalle kauniin muodon. Täydellinen kaaritueton T-paitaliivi! Myymme tätä paljon myös käytettäväksi ilman rintaproteesia.

  Kuvaus

  Anita Care Tonya 5706X Proteesiliivi kevyesti topatulla kupilla. Molemmissa kupeissa tasku rintaproteesille. Proteesitaskut ovat tehty hengittävästä ja laadukkaasta “tyllistä”. Olkaimissa on mukava pehmuste ja hyvä säätömahdollisuus. Olkaimet sekä liivin takakappale levenee suuremman koon mukana. Takakappaleet on tehty mukavasta Microfibre materiaalista. Liiviä saatavana väreissä luonnonvalkoinen, beige ja musta.

  Ainutlaatuisesti Anita-merkille kehitetyllä, tiiviillä kupin toppausmateriaalilla on hyviä ominaisuuksia. Kuppi pysyy tukevana ja antaa mielekkään muodon rinnalle, jolloin se sopii käytettäväksi loistavasti napakasti istuvien vaatteiden alla. 

  65% Polyesteri, 25% Nailon, 10% Elastaani

  Microfibre,  Moderni korkean teknologian sekoitus polyesteri- tai polyamidikuituja. Tiheä, tiheästi kudottu lanka / kangas, joka on erittäin kevyt, sileä, pehmeä, kestävä ja hengittävä.

  Lisätiedot

  Väri

  , ,

  Kuppikoko

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,