C Magnifique minimizer rintaliivi

82,00

Chantelle C Magnifique rintaliivi on miellyttävän saumaton ja sileä. Liivissä sileä kuppi ja minimizer efekti, joka tekee rinnasta pyöreän ja siinä on pienentävä vaikutus. Selkäosa on leveä ja olkaimet tukevat. Ihanan keveä rintaliivi vaikka tukevuudeltaan se on erittäin hyvä.

  Kuvaus

  Chantelle C Magnifique on kaarituellinen, toppaamaton ja täyskuppinen rintaliivi. Kuppiosa on sileä ja saumaton, erittäin tukeva malli. Kuppiosa on minimizer mallinen, eli liivi on kokokuppinen ja peittävä, tekee rinnastasi luonnollisen pyöreän, korostamatta niitä. Iholla ihanan pehmeän tuntuista materiaalia. Kaarituki on ommeltu piilokaaritueksi, joten päällepäin rintaliivin kaaritukea ei näy. Asettuu hyvin rinnan alle eikä paina. Olkaimissa on hyvä säätömahdollisuus ja rintaliivin takaosa on tehty leveäksi, jotta olkaimet pysyvät paremmin ylhäällä.  Olkaimet sekä takaosa levenee koon suuretessa.

  Materiaali: 76% polyamidi, 24% elastaani

  Pesuohje: hienopesu max. 40°, pese kaarituellinen liivi aina pesupussissa, jos peset pesukoneessa. Käytä mietoa pesuainetta, ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua.

  Lisätiedot

  Kuppikoko

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Väri

  ,

  Tuotetunnus (SKU): 1891 Osastot: , ,