Extreme Control Plus urheiluliivi

115,00

Anita – Extreme Control Plus urheiluliivi on suunniteltu erityisesti isorintaisille. Pitkän suunnittelun ja kehittelyn tuloksena on valmistettu erittäin tukeva urheiluliivi, jossa ryhti ja mukavuus urheilun aikana on loistava. Kuppiosa sekä napakat hengittävät materiaalit antavat ryhtiä. Urheiluliivissä on leveät olkaimet, jotka antavat miellyttävän tunteen. Kuppeja F, G, H, I, J, K ja ympäryksiä 65-110.

  Kuvaus

  Etsitkö hyviä urheiluliivejä isolle kuppikoolle? Anita – Extreme control plus 5567 – urheilurintaliivit, on kehitetty erityisesti isorintaisille,  F-kupista K-kuppiin asti. Tässä urheiluliivissä on kaikki ominaisuudet, mitä toivot mukavalta, mutta tukevalta urheiluliiviltä, jotta urheilu tuntuisi raskaalla povella mahdollisimman miellyttävältä. Rakenteellisesti urheiluliivi on suunniteltu erittäin hyvin. Kaaritueton kuppiosa on rakennettu viidestä eri kappaleesta, joka antaa kuppiin syvyyttä ja hyvän istuvuuden. Kuppi nousee riittävän korkealle rinnan päälle, joka antaa maksimaalista tukea. Iholla ei ole epämiellyttäviä saumoja ja urheiluliivissä on käytetty teknisiä, hengittäviä ja tukevia materiaaleja. Urheiluliivin etuosassa sekä sivussa on viilentävät alueet ja takaosa on ilmavaa verkkomateriaalia, jossa on napakka tylli lisätukena. Ergonomisesti muotoillut säädettävät olkaimet ovat mukavat ja niiden päällä kulkee lisätukena toinen olkain.

  Tämä urheiluliivi on valittu vuoden 2020 Kansainvälisten ISPO urheilumessujen Fitness&Team Sports/Bras kategorian voittajaksi.

  Materiaali: 51% Polyesteri, 44% Nylon, 5% Elastaani

  Asiakkaamme ovat kommentoineet liiviä positiivisesti ryhtiä parantavaksi ja pitäneet siitä, että urheiluliivi tulee kunnolla ylös rinnan päälle, jolloin alas kurottaessakin rinta pysyy hyvin menossa mukana. Leveät olkaimet ovat mukavat. Alkuun liivi saattaa tuntua massiiviselta, mutta hetken kuluttua tuntuu kuin mitään ei olisi päällä ja liikunnasta saa nauttia.

  Katso myös Anita – Urheilualushousu, josta asiakkaat ovat pitäneet. Miellyttävän joustava ja pysyy hyvin paikoillaan.

  Lisätiedot

  Kuppikoko

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Tuotetunnus (SKU): 5567 Osastot: ,