Kompressiohousut – Sport Tights Massage

115,00

Anita Active mustat urheilutrikoot, joissa kevyt kompressio tuki. Housussa on hierova, nystyräinen sisäpinta, joka aktivoi pintaverenkiertoa. Erinomaiset housut aktiiviseen elämään! Auttavat myös suonikohjujen hoidossa sekä seisomatyöläistä jaksamaan paremmin pitkät päivät.

  Kuvaus

  Anita – Sport Tights Massage urheiluhousu. Täydelliset housut urheiluun erikoismateriaalinsa ansiosta. Anitan kehittelemä nystyräinen kangas niin kutsutusti hieroo jalkoja. Hierova vaikutus yhdessä housujen kompression kanssa parantaa sekä lymfaneste- että verenkiertoa ja siten auttaa jaksamaan paremmin. Lihakset myös palautuvat nopeammin rasituksesta. Housujen kompressio pienentää riskiä loukkaantua kestävyysharjoittelussa, kuten vaikka hiihtäessä tai juostessa.
  Näistä housuista tykkäävät myös monet seisomatyöläiset. Materiaalin nopeasti kuivuva, hengittävä, rakenne siirtää kosteutta iholta ja pitää ihon miellyttävän kuivana.

  Housut ovat väriltään mustat, ja kiiltävät ihanasti valon osuessa niihin. Materiaali on erittäin kestävää ja pysyy napakkana.

  • Kankaan sisäpinnan nyppylät stimuloivat pintaverenkiertoa ja parantavat aineenvaihduntaa. Erinomaiset myös suonikohjujen hoitoon.
  • Toimivat urheilusuorituksen aikana kompressiohousuina ja vähentävät sen myötä kestävyyslajeissa loukkaantumisen riskiä
  • Housut auttavat lihaksia rentoutumaan, jolloin lihakset palautuvat nopeammin

  Materiaali: 71 % polyamidi nylon 29 % elastaani

  Lisätiedot

  Koko

  , , , , , ,

  Tuotetunnus (SKU): 1695 Osastot: , ,