Havanna kaaritueton rintaliivi

76,00

Anita Havanna 5813. Kaunis ja mukava kaaritueton rintaliivi, joka antaa hyvän tuen koko päivän ajaksi. Kupissa kolmen palan leikkaus sekä tukevat, pehmustetut olkaimet ja leveä selkäosa.

  Kuvaus

  Anita Havanna 5813 kaaritueton rintaliivi on ihanan miellyttävää, pehmeää materiaalia. Leveät ja pehmustetut olkaimet tuntuvat mukavalta. Rintaliivin takaosa on suunniteltu hieman leveämmäksi, tukevammaksi ja niin, että olkaimet lähtevät suorempaa ylös, jotta olkaimet pysyvät paremmin olkapäillä. Liivin takaosassa on aina korkeudeltaan 3-5 kiinnityshakasta, riippuen kuppi ja ympärysmitasta. Jokaisessa liivissä on kolme eri säätömahdollisuutta ympärysmitan muokattavuuteen.

  Kuppiosan yläosa on kaunista pitsiä ja reuna on tehty elastiseksi, jotta se muotoilee kauniisti rintaa painamatta sitä. Kupin alaosa on tukevaa joustamatonta materiaalia, jotta liivi antaa erittäin hyvän tuen rinnalle. Tämä rintaliivi tekee rinnan kauniin pyöreäksi ja ryhdikkääksi.

  Samaan sarjaan saatavana Anita Havanna korkea housu 1512 ja Anita Havanna Body 3512

  Pesuohje: Jos peset pesukoneessa, niin käytä aina pesupussia sekä matalaa alle 40° lämpötilaa. Pese miedolla pesuaineella ja esimerkiksi hienopesu-/käsinpesu ohjelmalla. Ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua. Vaaleat tuotteet suositellaan pestäväksi kirjopesu aineella.

  Lisätiedot

  Kuppikoko

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Väri

  ,