Momentum Pro urheiluliivi

115,00

Anita Active Momentum Pro urheiluliivit ovat tukevimman tason sporttiliivit, joihin on yhdistetty Anita Activen kolmen parhaimman urheiluliivin ominaisuudet. Teknisestä, hengittävästä materiaalista muotoonprässätty kuppiosa ja siihen lisättynä patentoitu kevyt ja hengittävä kolmionmallinen toppaus kupin sisäpuolella. Ergonomisesti muotoiltu ristiselkäinen takaosa, joka ei ole ahdistava olkapäille ja hartioille. Liivin olkaimia pystyy säätämään etupuolelta ja samalla se mahdollistaa myös urheiluliivin käytön imetyksenkin aikana. Täydellinen urheluliivi kaikkiin lajeihin

  Kuvaus

  Anita Momentum Pro 5539 urheiluliivissä on yhdistettynä kolme Anita Active urheiluliivi bestselleria ja niiden parhaat ominaisuudet. Urheiluliivissä on Anita DeltaPad urheiluliivin patentoidut, hengittävät, kolmionmalliset toppaukset kupissa. Anita Momentum urheiluliivin korkealaatuisesti valmistetun kuppiosan tekninen materiaali, joka ulottuu kunnolla rinnan päälle antaen hyvän tuen. Anita DynamiX Star urheiluliivin ergonomisesti muotoiltu ristiselkä, joka on erittäin mukavan tuntuinen ja antaa käsille maksimaalisen liikkuvuusradan. Urheiluliiviä kehittämässä on ollut saksalainen huippunyrkkeilijä ja tuote on suunniteltu erityisesti vaativampaan korkeatempoiseen urheiluun. Liivissä on käytetty materiaaleissa integroitua hengittävyyttä, joka varmistaa ihanteellisen ilmanvaihdon ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Värinä musta, jossa teknisten materiaalien hohtona hopeaa/harmaata.

  Anita Sweat Management: Kaksi hengittävää hi-tech-kangasta päällekkäin mahdollistaa optimaalisen, aktiivisen “hikihallinnan” ja laadukkaan tukitason.

  Materiaali: 74% Nylon, 11% Polyesteri,  8% Elastaani, 7% Polyurethan

  Lisätiedot

  Kuppikoko

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Tuotetunnus (SKU): 5539 Osastot: ,