Extreme Control urheiluliivi

81,00

Anita Extreme Control 5527 urheiluliivi mustana. Kaaritueton, toppaamaton ja se on helppo pukea ylle. Kaksinkertaisesti valmistettu kuppiosa on saumaton sisäpuolelta ja ulkopuolelle on tehty tukisaumat, jotka antavat rinnalle ryhtiä ja maksimaalista tukea. Materiaalit ovat hengittäviä ja olkaimissa on hyvä säätömahdollisuus sekä ergonomisesti muotoillut olkapäiden kohdat antavat käyttömukavuutta.

  Kuvaus

  Anita Active Extreme Control 5527 musta/kulta urheiluliivi on yksi myydyimmistä urheiluliiveistä. Kaaritueton urheiluliivi on mukava yllä ja se on helppo pukea. Urheiluliivien kuppi on valmistettu kaksinkertaiseksi ja päälimmäinen kerros on ommeltu kolmesta palasta, joka antaa rinnalle hyvän tuen. Sisäpuolen kangas on valmistettu pehmeästä ja saumattomasta puuvillamikrokuitu materiaalista, joka kätevästi imee kosteutta iholta pois. Urheiluliivissä on ergonomisesti muotoillut pehmustetut olkaimet, joita pystyy säätämään oman mielen mukaan. Liivin takaosa on verkkomaista materiaalia, joka tuntuu mukavan viileältä, mutta napakka materiaali antaa silti hyvän tuen.

  Materiaali: 75% Polyesteri, 15% Nailon, 5% Elastaani, 5% Puuvilla

  Microfibre- materiaali kupin sisäpuolella: Moderni korkean teknologian sekoitus polyesteri- tai polyamidikuituja. Tiheä, hyvin kudottu lanka/kangas, joka on erittäin kevyt, sileä, pehmeä, kestävä ja hengittävä.

  Lisätiedot

  Kuppikoko

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Tuotetunnus (SKU): 5527 Osastot: ,