Pehmeä LOTTA liivitoppi

57,00

Anita Lotta liivitoppi on ihanan pehmeä ja joustava. Saumaton kuppi, irrotettava toppaus. Takana hakaskiinnitys; 3 hakasta ja 4 eri säätöriviä. Leveät olkaimet tuovat käyttömukavuutta ja niissä on myös pituussäätö. Ihana kotoiluun ja soveltuu myös proteesikäyttöön taskun ansiosta.

  Kuvaus

  Anita Care Lotta 5769X liivitoppi. Kaarituettomat unelmanpehmeät rintaliivit irrotettavilla toppauksilla. Täydellinen valinta joogailuun, rentoiluun, ensiliiviksi tai vaikka arkeen, kotoiluun. Käy myös proteesiliiviksi, taskut molemmilla puolilla. Kaunis vaaleanroosa sekä musta väri.

  Liivit on pehmeät mikrokuituliivit. Olkaimissa hyvä säätömahdollisuus sekä takana hakaskiinnitys, joka mahdollistaa hyvän säätömahdollisuuden koon muokattavuudessa. Mitoitus on kirjainmitoituksella. S-koko sopii noin 70-75 liivinympärystä käyttävälle, M-koko noin 75-80, L-koko 80-90, XL -koko noin 90-95 ja XXL koko noin 95-100 ympärykselle.

  Tätä liiviä voi käyttää myös proteesiliivinä, koska kupeissa on taskut molemmissa kupeissa. Takana on hakaset, jotka  helpottavat pukemista ja tukevoittavat proteesin istuvuutta.

   

  Lisätiedot

  Väri

  , ,

  Koko

  , , , ,

  Tuotetunnus (SKU): 5769XLOTTA Osastot: ,